16.1.2016

Kolme Ruskaa


Kesän alussa valmistui myös kolme eri versiota Ruskasta ilman kaulusta. Tuli pitkähihainen, lyhythihainen ja hihaton. Ja kaikki taskuilla.


Ensimmäisenä valmistui pitkähihainen taskuilla. Kangas on kestovaippakaupan singletrikoota. Pääntie ja taskunsuut on kantattu trikoolla. Helma on kaavan mitan mukainen ja pujotin helman taitteeseen kuminauhan. Taskut olen näihin kaikkiin mekkoihin leikannut sillä samalla Ottobren pellavamekon ohjella, kuin aiemmissakin ompeluksissa, taskunsuun kaaren piirtelin itse. 


Toinen valmistunut oli hihaton Ruskamekko taskuilla. Leikkelin kädenteitä vähän avarammiksi kaavaan nähden. Pään- ja kädentiet kanttasin tällä Mumintalon ohjeella. Kankaan ostin Sampsukalta. Helma on 5 cm kaavaa lyhempi ja pujotin taitteeseen kuminauhan. Taskunsuut kanttasin resorilla.


Ja kolmas oli taskuilla ja lyhyillä hihoilla. Pääntie ja hihansuut on kantattu nekin tuolla Mumintalon ohjeella. Kangas on Sampsukalta. Helma on 5 cm kaavaa lyhempi ja pujotin taitteeseen kuminauhan. Taskunsuut kanttasin resorilla.

-Ansku-

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!