31.5.2016

Keltainen toukokuu


Koko kevät on mennyt niin, että suurin osa ompeluksista on jäänyt vain suunnitelmien asteelle. Ajatuksena oli osallistua useammin myös Hommahuoneen värihaasteeseen. Keltainen on/oli toukokuun väri. Ja onneksi ennätin muutaman keltaisen vaatteen ommella, koska keltainen on yksi lempiväreistäni. Tykkään siitä etenkin kesällä (aurinko!) ja syksyllä piristämässä loskan ja pimeyden keskellä.
Ensimmäisenä valmistui tällainen peruspaita Lillestoffin Goldrankesta, Ottobre 2/2015 Duo Tone-kaavalla. Molemmat kankaat Jyväskylän kangaskaupasta. 


Seuraavana valmistui Myyry rokkaa paidat lapsille, ne esittelin jo pari päivää sitten. Juttua löytyy täältä.


Tänä iltana (noin tunti sitten) sain valmiiksi kesäisen mekon. Kaavana Ruskamekko, hihat piirtelin vanhan paidan pohjalta. Sivusaumaan lisäsin taskut, koska en osaa enää olla ilman taskuja! Kangas on marinoitunut hyvän tovin kangaspinossa, olisko Koot.fi:stä ostettu...? Parempaa kuvaa ei vielä ole, koska kaikki muut nukkuvat jo eikä miulla riitä käden pituus selfiellä kuvata mekkoa... Lisään kuvat kunhan saan kuvausapua.

MUOKS! Kuvat mekosta alla. Kiitos miehelle kuvausavusta kiireen keskellä (vaikka rajasikin pään joka kuvasta kokonaan pois :D )


Muutama muukin vaate on jo valmiina ja kunhan saan kuvausapua niihinkin, niin esittelen nekin heti kohta pian :)

-Marlee-


2 kommenttia:

  1. Kauniita vaatteita! Tuo harmaa kangas on kaunis! Vinoraitamekko myös, ihanasti olet saanut raidat kohdistettua sivussa ja holkkihihoista pidän minäkin. Taskut pitää itsellänikin olla, varsinkin, jos tunika on pidempi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Harmaasta paidasta on tullut suosikki paita, viime viikollakin oli melkein joka päivä päällä. Mekon raidat kohdistui ihan vahingossa, joskus näinkin! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!