30.12.2017

Adventtisukat 2017Sweet Things -blogissa oli tänäkin vuonna advettisukkien yhteisneulonta. Tänä vuonna ennätin mukaan ja neulominen olikin kivaa, kun sen sai rytmittää omaan tahtiin. Koska jokaista ohjepätkää oli aikaa neuloa viikko, pysyin hyvin mukana neulonnan aikataulussa. Ja koska viimeinen pätkä ohjetta tuli aatonaattona, sain sukat jouluaattona jalkaan!


Päätin, etten osta sukkia varten lankoja, koska pelkästään 7 veljestä on kertynyt jemmaan ison pahvilaatikollisen verran (muista langoista puhumattakaan...). Pitkän harkinnan jälkeen päädyin luonnonvalkeaan sekä keski- ja tumman harmaaseen. Kirjoneuleessa käytin pohjavärinä tummanharmaata, keskiharmaa ja valkea vuorottelivat kuviovärinä. Jos olisin antanut itselleni luvan käydä lankaostoksilla, olisin valinnut keskiharmaan tilalle astetta vaaleamman harmaan. Nyt kuvio ei erotu niin hyvin kuin voisi.


Näistä tuli niin kauniit! Malli on kaunis ja lisäksi ohje ja kaaviot olivat todella selkeitä ja elämäni ensimmäinen tiimalasikantapääkin onnistui hyvin.

-Marlee-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!