4.2.2018

NeulatyynytEräässä facen ompeluryhmässä oli tänä viikonloppuna yhteisompelu teemalla neulatyyny. Oikeasti en olisi edes tarvinnut uutta neulatyynyä, vain joku pieni tyyny parsinneuloille oli tarpeen. Mutta sitten näin maatuska  neulatyynyn ja pakkohan sellainen oli ommella!


Maatuska-matkaneulatyynyn voi ottaa mukaan vaikka laneille eikä nuppineulat perillä löydy kassin pohjalta. Kangas kirpparityynyliinasta, sisällä hiuksia ja vähän huovutusvillaa, kun hiukset loppui kesken.  Maatuska on mummon antama ja muun ajan se saa edelleen koristaa kirjahyllyä.Mummon vanhasta mekkokankaasta sain leikattua ranneneulatyynyn. Kukan pohjaan ompelin kuminauhan, jonka avulla se pysyy ranteessa tai kämmenessä. En tiedä tuliko tyynystä liian täysi, ehkä sisällä olevan hiukset vielä ajan saatossa asettuvat paremmin. Mutta todella kaunis tästä ainakin tuli!Parsinneulojakin varten tein pari tuunausta: matkaversioon laitoin uudet huovutusvillat, kun vanhat oli jo lyttääntyneet ja neulat kolisivat ikävästi purkin pohjaan. Ompelutilan hyllylle askartelin vanhasta metallisesta lasten leikkikahvikupista ja jämälankakerästä parsineuloille neulatyynyn.


Tässä nykyinen neulatyynyarsenaalini, ehkäpä näillä nyt pärjään. Tuo vasemman yläkulman kissaneulatyyny on muuten Anskun miulle tekemä ❤

-Marlee-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!