10.10.2019

Renkaanjäljet -huppari
Tämän hupparin kanssa tulee mieleen sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", tämä huppari on nimittäin ollut tekeillä lähes vuoden ajan. Minulla oli tuota Majapuun Renkaanjäljet JC:tä mukava pala, muttei tarpeeksi hupparia varten (huputon paita ei kelvannut lapselle). Minulla oli ensin (omasta mielestäni) loistava idea, mutta kun lapsi tyrmäsi sen (hän halusi ehdottomasti mm. kengurutaskun), piirtelin ja pohdin useampaa vaihtoehtoa hupparin mallista. Halusin pitää kiinni alkuperäisestä ideasta ja tehdä taskusta mahdollismman huomaamattoman. Projekti jäi aina jonkun toisen projektin jalkoihin, mutta nyt syyskuussa sain vihdoin piirrettyä minua ja lasta miellyttävän mallin ja viime viikonloppuna pääsin upottamaan sakset kankaaseen.

Salamalla otettu kuva, jotta taskun malli erottuu

Kaava on Jujunan hupparikaava ja leikkauksetkin menee vinoraitahupparikaavan alempien leikkauslinjojen mukaan. Taskun yläreuna mukailee samaa vinoa linjaa. 


Aika monesta palasta tämä tuli lopulta tehtyä, kun musta JC meinasi loppua kesken enkä malttanut odottaa arkea ja kangaskauppaan pääsyä, kun sain hupparin teon vihdoin alkuun. Paloista ompelun takia tuli ommeltua normaalia enemmän tikkauksia, mutta halusin hupparista huolitellun, joten valmista hupparia katsellessa ylimääräinen käytetty aika ei harmita ollenkaan.

-Marlee-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!