10.9.2018

Vyölaukku / Laukku
Hups, vähän venyi taas blogin päivitys... Tämänkin tein valmiiksi odottamaan jo kuukausi sitten, mutta nyt vasta sain julkaistua. Onnistuisikohan ryhtiliike, ja mielellään ennen joulukalenteria!

Näin jossain farkun lahkeesta ommellun kassin ja ihastuin. Tein siis oman. Vuoritin laukun farkulla ja sisätaskuksi ompelin takataskun.


Etsin turhaan tarpeeksi pitkää ja sopivan väristä vyötä kirppareilta ja kierrätyskeskuksista, joten kokeilin riittäisikö kaapista löytynyt vanha vyö olkahihnaksi. Liian lyhythän se on! Mietin ensin, että täytyy vaan jatkaa sopivan vyön etsintää kunnes muistin, että jo parina kesänä olen suunnitellut tekeväni vyölaukun festarikäytöön. Sellaisen astetta siistimmän kuin ne 90-luvun neonlaukut!


Laukku muuttui siis ainakin yhden viikonlopun ajaksi vyölaukuksi ja toimi kuten piti. Pysyi hyvin päällä farkkushortsien kanssa ja mahdollisti täydellisesti tanssimisen ja hyppimisen samalla, kun puhelin ja muu arvokas oli tallella ja käden ulottuvilla. Pari kehittämisen kohdetta löysin, esim suuaukko oli turhan pieni, mutta se korjaantunee saksimalla leveämpi lahkeisemmat farkut. Toinen versio on siis suunnitteilla ensi kesäksi! 

-Marlee-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!