27.3.2014

Täytyy-tehdä-kassi
Täytyi tehdä kassi työn alla olevalle virkkuutyölle. Virkkaaminen ei vaan onnistunut ilman säilytyskassia! Työtä ei voi säilyttää muovipussissa (rapisee ja on typerä materiaali) eikä paperikassissa (menee ruttuun ja rikki). Eikä löydy sopivan kokoista kassia entuudestaan. Joten (vaikka olisi paljon juttuja, jotka olis ihan oikeasti tärkeitä tehdä) päädyin ompelemaan pientä kassia.

Kaunis kangas on äitin vanhasta hameesta ja sopiva metallinen vetoketju ja valkoinen nauha kahvoiksi löytyi jemmasta. Koska kangas on niin ohutta, ompelin valkoisesta puuvillasta kassiin ja taskuun vuoren. Taskussa säilytän saksia, parsinneuloja ym. Mallin otin paperikassista (siitä samaisesta joka esti virkkaamisen, koska oli niin huono säilytyspaikka). Pohjan taittelin paperikassin avulla: vetäisin kangaspussin ylösalaisin olevan paperipussin päälle ja taittelin ja neulasin pohjan:


Pohjan ompelu oli vähän turhan työlästä, mutta nyt täytyi tehdä tällainen. Ja ihan mahtava siitä tulikin! Nyt pääsee taas virkkaamaan!

-M-

p.s. jos kaipaat tarkempaa työohjetta, kerro ihmeessä niin kirjoitan sellaisen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!