30.9.2014

JääkaappiPahvilaatikko-askartelu jatkuu, tällä kertaa tein jääkaapin. Leikkijääkaappia olen miettinyt jo jonkin aikaa ja koska meistä ei miehen kanssa ole puukässään eikä omaa isää kehtaa tällä(kin) asialla vaivata, päädyin materiaaliin, jonka hallitsen.


Alhaalla on vihanneksia varten oma osio ja ylhäällä pakastinlokero. Jätin laatikon kannen oveksi ja toisen lyhyen sivun läpistä pakastinlokeron luukuksi. Jääkaapin päällystin d-c-fixillä ja koristelin washi-teipillä mm. hyllyjen reunoja. Hyllyt taittelin pahvista ja liimasin kiinni reunoihin. Lopuksi piirsin paperille muutaman, ainakin meiltä, aina jääkaapin ovesta löytyvän tuotteen ja washasin kiinni.

Jokin kiinnityssysteemi täytyy ehkä vielä kehitellä oveen, mutta ainakin toistaiseksi ovi on sen verran jäykkä, että pysyy kiinni muutenkin.


Ja koko hommahan lähti oikeastaan liikkeelle noista tikkujäätelöistä: eihän jäätelöä voi säilyttää leikkihellan alalaatikossa, vaikka vihannekset ja maidot siellä säilytettiinkin! Ohje jätskeihin on Suuri käsityö -lehdestä 5-6/2010.

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!