20.9.2014

Villasukkaa moneen jalkaan

Hups heijakkaa! Onkin tullut pieni bloggaustauko... Motivaatio bloggailuun on ollut hukassa, mutta onneksi sisko on ollut aktiivisempi. Lisäksi on useampikin homma kesken, mutta onneksi alkaa pikkuhiljaa tulla valmistakin!


Koko viime syksyn ja talven minulla oli tarkoitus neuloa itselleni lapaset, pipo ja villasukat. Edes yhdet jokaista laatua. Mitään näistä en ennättänyt tehdä - lasten ompelukset/neuleet kiilaa aina to-do -listan kärkeen. Joten kun huomasin Novitan uuden 7 Veljestä raita -langan, päätin että olisi hyvä aika neuloa sukat itselle! Silläkin uhalla, että elettiin heinäkuun helteiden aikaa, meillä oli sisällä +30 lämpöä ja pelkkä käsitöiden tekemisen ajattelukin tuskastutti. Hiukan neule natisi hikisissä käsissä, mutta valmista tuli kuitenkin. Päättelin jopa langatkin heti - olin siis poikkeuksellisen innoissani!


Perussukat muuten, mutta varren palmikkokuvio löytyy Novitan sivuilta. Varresta neuloin lyhemmät kuin ohjeessa, n. 18 cm. Joustopalmikkoa neuloin n. 6,5 cm. Tykkään tosi paljon tuosta väriyhdistelmästä! Raidatkin sattuivat menemään lähes identtisesti, vaikka en valikoinut mitenkään langan kohtaa kerästä. Olisin kyllä halunnut sukkien olevan vähän enemmän "eriparia", kikkailen sit enemmän ensi kerralla ;)

Miehelle neuloin viime talvena Novitan sukkalehden mallilla sukat. Näiden käyttöönotto viivästyi miljoonan langan päätelyn takia...


Lapsille olen neulonut muutamat sukat, tässä ihanimmat. Molemmissa villalankaa, Novitan Woolia ja isommissa sukissa lisäksi jotain muutakin jämälankaa.


Muutama viikko sitten meidän arkea kävi piristämässä myös näiden tennari-sukkien ihana omistaja. Sukat on parin vuoden takainen joululahja.

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!