29.11.2015

Vihreää vinoraitaaTässäkin taas hyvin hillottu kangas; ostin sen viime keväänä Jyväskylän kädentaito -messuilta ja tiesin heti, että siitä tulee huppari. Kotona huomasin, että kangasta oli ihan liian vähän hupulliseen versioon, joten piti löytää uusi idea ja kaava. Tein esikoiselle Ottobren 4/14 Mushroom-kaavalla paidan aiemmin syksyllä ja huomasin lehdessä kaavan samanlaisilla taskuilla olevaan huppariin. Kokoja riitti 170cm asti, joten lisäsin vain pari senttiä "tissivaraa" etukappaleeseen ja hyvä tuli! Taskujen opmelukin sujui tällä kertaa jo helposti. Kaulus on Ruskamekon kaavalla, lisäsin vain nauhakujan. 


Kangasta oli kyllä himpun verran naftisti tähänkin versioon ja jouduin tekemään hihansuihin pidemmät resorit. Sen takia hihat näyttävät vähän hassuille, joten resorit täytyy kääntää käytössä kaksinkerroin. Mutta muuten tykkään todella paljon!


Tämä päällä myös messuilin muutama viikko sitten Tampereella :) Ajatuksena oli ottaa vähän kuvia messuilta ja esitellä niitä täällä blogissa, mutta lopulta kokonaiset kolme kuvaa tallentui messuihin liittyen. Yksi oli kuva minusta ja ystävistäni sekä alla olevat kuvat:

Messusaaliini <3

Ystäväni löytämä upea käsilaukku. 
Vanhoista metallivetokejuista ommeltu!

-Marlee-

p.s. Tiistaina aukeaa ensimmäinen kalenterinluukku täällä blogin puolella. Tervetuloa odottamaan joulua kanssamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!