22.8.2014

LaatikkoautotParin päivän sisällä meille tuli nettiostoksia kahden pahvilaatikon verran. Isompi lapsista istahti laatikkoon ja leikki sen olevan auto. Siitä se ajatus sitten lähti....


Heti sain kyllä palautetta (mieheltä), että mittarit on ihan vääränlaiset. No, kaikkea ei voi saada, varsinkaan jos askarrellaan päiväruuan ja päikkäreiden välisellä ajalla! Ratti, nopeus- ja polttoainemittari sekä taustapeli kuitenkin löytyy sisältä. Ja tietysti virta-avain. Lapsi huomautti heti, että turvavyö uupuu, joten kangasnauha ja "näkymättömät soljet" toimittavat sen virkaa.


Pienemmällekin piti tietysti tehdä oma auto. Mopoauto kokonsa puolesta. Näitä oli hauska askarrella yhdessä! Melkein innostuin liikaa, mutta maltoin kuitenkin mieleni. Autonomistajat ovat itse lisäilleet kuvien oton jälkeen näihin vähän väriä, isompi piirteli kuulemma mansikoita. Nämä olisikin kiva maalata tai päällystää jollain. Ehkä ensi kerralla.

**
Muoks. Peräkärrykin olla pitää. Peräkoukkuja varten tarvittiin puukko, kaksi pätkää piippurassia ja pakkausteippiä, jolla kiinnitettiin rassit laatikon sisäpuolelle.
**

Laatikkoautoilla huristelua katsellessa tuli mieleen oma lapsuus, kun ukki teki jätti suuresta pahvilaatikosta meille talon ovineen ja ikkunoineen!

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!