19.12.2015

19: Tonttupoika


Jaksoin ahertaa vielä toisen Tilda-tontun tälle joululle. Tämä oli vielä työläämpi, kuin muutamaa päivää aiemmin valmistunut tonttutyttö. Mutta ihana ja lapselle rakas! Muru oli tohkeissaan, kun pääsi valitsemaan äitin apuna takkiin tulevia nappeja.


Kaava tähän löytyy Tone Finnangerin kirjasta Tilda's christmas ideas. Suurensin A4 kokoiset kaavat A3 kokoon. Tontun pituus on noin 80 cm. Jätin ainakin tässä vaiheessa ohjeessa olleen parran tekemättä, joten joulupukkia tästä ei tullut. Mutta kiva näinkin! Ne aiemmat tontut löydät täältä, täältä ja täältä.

Komea tonttujoukko on jo kasassa!
Tonttutytön kaula on jo nyt ruttuinen, kun tuo muru tykkää hoitaa tonttua ahkerasti ja kantaa sitä aina kaulasta kiinni pitäen. Samoin tuon pari vuotta sitten valmistuneen pienen tontun kaula on käynyt jo aika rennoksi. Hieman se nipistää sielua, kun nämä ovat niin työläitä, mutta sitten pitää ajatella vain, että muutaman vuoden päästä voin yhden sauman avaamalla täyttää kaulat uudelleen, kun tontut eivät ole enää niin kovassa käytössä ja päätyvät ehkä koristeiksi.

-Ansku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!