31.10.2016

Harmaata ja mustaa

Pari kuukautta jäi väliin Hommahuoneen värihaasteesta ja nyt taas näin viimeisenä päivänä vasta postaus, mutta vielä ehdin! On ollut pieni ompelujumi päällä ja saumurikin temppuilee eikä tee hyvää tikkiä, mutta sain vihdoin ommeltua jotain, jee! Lokakuun väreinä oli siis harmaa ja musta. Haasteeseen sopivia kankaita löytyisi varastosta metritolkulla ja monta suunnitelmaa niille myös, mutta nyt en ennättänyt enempää.
Nuppu Print Companylla on aivan ihania kuoseja ja tilasinkin mustaa Kanerva-trikoota testiin. Se muotoutui lyhythihaiseksi tunikaksi/mekoksi. Kaavana Ruska-mekko kavennetulla helmalla. Tykkään kovasti!Toinen uusi suosikki on Znokin Garanny Knitting Gray trikoosta itselleni ompelemani legginsit Ottobre 5/2016 kaavalla. 

Esikoiselle neuloin lapaset, joissa on raitoina vanhaa Novitan Nallen kukkaketoa ja grafiitin harmaata. Varressa myös muutama raita vihreää Nallea, koska pelkäsin pätkävärjätyn loppuvan muuten kesken.Lisäksi esittelen poikkeuksellisesti keskeneräisen työn. Neuloin itselleni toissa keväänä sormikkaat. Ne on edelleen ehjät ahkerasta käytöstä huolimatta, joten vaikka ovat suuritöiset, päätin neuloa itselleni uudet. Tällä kertaa väriksi valikoitui ehkä hieman tylsä, mutta sitäkin käytännöllisempi harmaa. Lankana sama Cascade Heritage kuin aiemmissa sinapin keltaisissa. Saa nähdä milloin nämä valmistuvat.

-Marlee-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!