3.1.2016

Pipot - Joululahjoja 2015

Tänä vuonna tein lahjaksi lähinnä pipoja, vaikka ajatuksena oli ommella vaikka ja mitä. Mutta aika uhkasi loppua kesken enkä halunnut tänä vuonna stressata joululahjoista, joten nopeatekoiset, mutta aina tarpeelliset pipot sujahti neljään pakettiin.

Pipo edestä...

 ...ja takaa.

Tein eräälle ihanalle koululaiselle synttärilahjaksi mekon hänen itsensä valitsemastaan kankaasta. (Mekkohan on vielä esittelemättä...) Kankaan lopusta sain vielä pipon Ottobre 4/14 Eye See You-kaavalla. Tein piposta vain vähän pidemmän, mallihan oli hyvin päänmyötäinen. Kangas Jyväskylän kangaskaupasta.


Kaksi ruusukepipoa trikoosta. Pipon kaava Ottobre 4/12 Baggy Look -pipo, vähemmän lörppönä versiona. Mustan pipon ruusukkeen ompelin kapearaitaisesta trikoosta.


Tällä mallilla olen tehnyt aiemminkin muutaman pipon omille lapsille (nämä ja tämän). Tässä päällinen Verson jc:tä ja vuorena vuorina valkoinen fleece.


Samalla kaavalla tämäkin pipo. Tämä oli oikeastaan synttärilahja, mutta koska se valmistui joulun alla niin pääsee samaan esittelyyn. Päällinen ja vuori alareunasta joustofroteeta, loppu vuori trikoota. Joustofrotee ennätti olla kangaspinossa ainakin pari vuotta, en ole oikein osannut tehdä tästä mitään omille lapsille. Mutta pipon saaja (ja hänen äitinsä) tykkäsi piposta ja kuosista kovasti.

-Marlee-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!