22.1.2016

Tuubihuivit/kaulurit merinovillasta


Luulin, että tänään pakkanen vihdoin hellittää ja meinasin lentää pyrstölleni, kun mittari näytti aamulla -30 astetta! Onneksi on paljon villaista, sekä itsellä että lapsilla! Neuloin lapsille pari vuotta sitten kaulurit. Alussa tykättiin niistä kovasti, mutta ajan saatossa ne venyivät eivätkä enää muutenkaan toimineet kunnolla. Meinasin ensin neuloa uudet, mutta sitten päätin oikaista ja ommella uudet merinovillaneuloksesta.


Takasaumaan ompelin laput nimikointia varten. Aika hyvin kohdistui toinen tähti sauman kohdalle. En jaksanut kohdistella tähtiä sen kummemmin, kun ei ne puvun kauluksen alta hirveästi erotu... Korkeutta on molemmissa 23 cm, pienemmän huivin ympärysmitta on 42 cm ja isomman 44 cm. Musta tähtineulos on aika paksua, joten nurjalle ompelin ohuempaa harmaata merinoa, jota oli juuri sopivat suikareet jäänyt toisesta ompeluksesta. Molemmat kankaat Jyväskylän kangaskaupasta.


Sovituskuvassa punaposkiset hassuttelijat. Käyttäjät tykkää, huivit lämmittää ja suojaa kasvoja, eli loistava lopputulos!

-Marlee-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!